31/5/12

“Aliments imprescindibles per viure i sentir”


La dietista mediàtica Pilar Senpau ofereix una conferència en el marc de les activitats de la 2a cursa de la dona a Andorra en benefici de la lluita contra el càncer de mama




La conferència, amb el títol “Aliments imprescindibles per viure i sentir” es farà el dia 31 de maig a les 19h a la sala d’actes de MoraBanc

En el marc de les activitats amb motiu de la 2ª cursa de la dona, l’Associació de Dones d’Andorra i el Club d'Atletisme de les Valls d'Andorra (CAVA), organitzen una conferència de la dietista Pilar Senpau per parlar dels “Aliments imprescindibles per viure i sentir”. La conferència es farà a la sala d’actes de MoraBanc el dia 31 de maig a les 19h .

Pilar Senpau és llicenciada en medicina i cirurgia i s’ha especialitzat en dietètica. Compagina la seva consulta mèdica amb col•laboracions a TV3, BTV, COM Ràdio, Catalunya Ràdio, el diari La Vanguardia i la revista Mente Sana. Ha publicat Aprendre a aprimar-se (2005), Fruits de la vida (2006), Aliments que fan bategar el cor (2007) i Raons de pes (2009). Recentment, ha estat distingida amb el premi Románico d’Or 2010 per la seva difusió d’una dieta saludable.

Es tracta d 'una activitat prèvia a la 2a Cursa de la Dona d' Andorra que se celebrarà el proper diumenge 10 de juny a les 10h amb sortida i arribada a Illa Carlemany, amb un recorregut de 10km que es pot fer corrent o a peu. Les inscripcions per a la cursa i la compra de samarretes es poden fer al web: http://www.ticketsport.es/carreras?c=andorra. Els dies 2 i 9 de juny, es podrà recollir la samarreta i el dorsal a l’estand de la cursa de la dona a Illa Carlemany, de 16 a 20h .